News from Levedale
De derde editie van de 'Plantentuinjogging Meise' komt eraan op zondag 15 mei. De opbrengst gaat het Nationale Park van Virunga (Congo) waar de gorilla's in het wild nog beschermd worden en de vzw Levedale, een woon- en begeleidingscentrum voor ...
Thermae Sports Merchtem koos de vzw Levedale uit., een woon- en begeleidingscentrum voor volwassenen met een mentale beperking dat actief is in Merchtem en enkele gemeenten rondom (Meise, Grimbergen, Kapelle-op den-Bos en Londerzeel).
Boris Van Renterghem trekt naar het PK met de missie om een medaille mee te brengen naar Kapelle-op-den-Bos. “Ik probeer het podium te halen. Ik kon de jongste weken goed trainen en het parcours met de Bosberg als scherprechter moet me liggen.
Aanvoerder Yorick Van De Velde weet wat in Kapelle-op-den-Bos op het spel staat in de derby tegen Londerzeel. “Het wordt een derby op het scherp van de snee. Ik verwacht een geladen duel met veel supporters die voor veel lawaai en ambiance zorgen.
Thermae Sports Merchtem wil zich inzetten voor de vzw Levedale, het woon- en begeleidingscentrum voor volwassenen met een mentale beperking dat actief is in Merchtem en enkele gemeenten rondom (Meise, Grimbergen, Kapelle-op den-Bos en ...
De nieuwbouw voor het woon- en begeleidingscentrum voor Levedale in Merchtem is uitgesteld omdat de Vlaamse overheid er dit jaar geen geld voor heeft. De 12 bewoners met een verstandelijke beperking blijven daarom nog enkele jaren in Sint-Alexius.
Photos from Levedale
Zip Code from Levedale
ST18 9AH
Levedale
Hotels
Mercure Stafford South Hatherton House Hotel. Mercure Stafford South Hatherton House Hotel.
Pinfold Lane, Penkridge
ST19 5QP Stafford
The Bridgehouse The Bridgehouse
Stonecross
ST19 5AS Penkridge
The Littleton Arms The Littleton Arms
St Michaels Sq,
ST19 5AL Penkridge